قالب بندی برای پایان نامه های ارشد و رساله های دکتری
تصمیم برای نگارش هر نوشته ای جهت هرگونه استفاده در موارد مورد نظر شما نیازمند فرمت بندی و ساختار ظاهری دارد بنابراین نویسنده پس از تکمیل متن خلاقانه خود نیاز دارد فایل را از نظر خوانایی برای مخاطب مورد سنجش و بازبینی قرار داده و در نهایت روان سازی نماید.
در پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله دکتری نیز علاوه بر اینکه این امر بدیهی هست می توان گفت ساده ترین نکات از جمله نوع فایل، تعداد کارکتر ها و حتی محل قرار دادن کاما، بسیاری از مولفه های دیگر که شاید پیش از مطالعه این مقاله گمان می بردید پیش پا افتاده باشد و البته در این مقاله و مقالات متعدد ذکر گردیده است بدان به صورت کامل و پیشرفته توضیح خواهیم داد.
که نویسنده پس از نوشتن متن باید ظاهر آن را به شیوه ای خوانا و روان در آورده، تا مخاطبین و کسانی که نیاز به استفاده از متن پایان نامه و رساله دکتری را دارند، به راحتی از آن استفاده کنند و دچار مشکل نشوند به این کار قالب بندی پایان نامه به فرمت دانشگاه نیز میگویند.
قالب بندی را معمولا دانشگاه ها در قالب دستور و فرمت نگارش آن به دانشجویان محترم ارائه مینماید، تا دانشجویان با توجه به فرمت دانشگاه مورد نظر رساله دکتری خود را ویرایش نمایند.
به چند سوال بر میخوریم:
- چرا قالب بندی پایان نامه باید صورت گیرد؟
- قالب بندی چرا اجباری است؟
- چرا برای این کار نیاز به آموختن نرم افزار های کامپیوتری داریم؟
- این مسئله چه تأثیری در در یافت مدرک دارد؟
شاید این سوال اساسی ذهن مان را درگیر کرده باشد
که پس از این همه درس خواندن و برای اتمام نهایی کار چرا الزامی میباشد؟
اگر به سوالات بالا پاسخ دهیم به جواب اساسی خواهیم رسید:
پس با من الیاس رمرودی حسینی همراه باشید؛
تا در کنار هم ببینیم چرا قالب بندی پایان نامه را باید به بهترین نحو انجام دهیم!؟