آموزش ویراستاری پایان نامه ریاضیات

وب سایت الیاس حسینی مفتخر است تا با تجربه هفده ساله، آموزش های متنوع در زمینه ویراستاری پایان نامه علی الخصوص فرمول نویسی در ورد و فرمول های ریاضی را به صورت رایگان تهیه نماید. تا علاقه مندانی که نیاز به درآمد های ریز و درشت در این زمینه دارند بتوانند به صورت متنی این موضوعات را فراگیرند. این مقاله نه تنها یک آموزش است. بلکه کمک می کند بدانید که آیا مقاله ریاضی در چه مواقعی بدون خطای ویراستاری است. از ابتدا تا انتها به خوبی می توانید خدمات مختلف ما را برای پایان نامه ها، رساله، مقاله، پروپوزال و سایر متون علمی، حرفه ای و تجاری استفاده کنید.
همچنین شما می توانید در موضوعات مخنلف مانند نوشتن در علوم، فناوری، مهندسی، ریاضیات، نحوه نگارش و انتشار یک مقاله علمی، نحوه طراحی یک آزمایش بالینی و غیره دوره بگیرید.

آنچه قرار است در این مقاله بخوانید و همچنین می توانید با لمس بر روی هر واژه به همان بخش پیمایش کنید

در این پست به عنوان نمونه یک آموزش گام به گام مختصر درباره نحوه فرمول نویسی برای شما گرد آوری نموده ایم.

آموزش ویراستاری پایان نامه نکاتی که بهتر است زودتر بدانید

گام اول

مطمئن شوید که فرمول ها و علائم ریاضی به درستی نوشته شده اند. از نرم افزار هایی مانند LaTex یا MathType برای نوشتن فرمومل ها استفاده کنید. همجنین از استاندارد های رایج برای نوشتن علائم و اختصارات ریاضی پیروی کنید.

نرم افزار های فرمول نویسی ویراستاری

نرم افزار هایی که در بالا به آن اشاره شد نرم افزار های ویراستاری پایان نامه ریاضی هستند. این که از کدام مورد استفاده نمایید بستگی به توان فراگیری شما دارد. معمولا دانشجویان رشته ریاضی از قسمتی از درون صفحه آفیس ورد استفاده می کنند. که تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید.

نحوه فرمول نویسی در ورد

اما در برخی از موارد از نرم افزار هایی که گفته شد هم می توانید استفاده کنید. نرم افزار های جانبی بنا به استفاده و یا می توان گفت راحتی ویراستاران انتخاب می شوند. علی الخصوص مث تایپ (math type) از نرم افزار های فرمول نویسی در پایان نامه است. بسیار قدیمی است و طرفداران زیادی را در بین جامعه ویراستاران ایرانی دارد.

گام دوم

در هنگام ویراستاری پایان نامه مطمئن شوید که استدلال هایی که و اثبات های ریاضی صحیح و منطقی هستند. هر قدم را با دقت بررسی کنید و از اینکه هر فرض، تعریف، قضیه یا نتیجه ای که استفاده می کنید، قبلا معرفی شده باشد، اطمینان حاصل کنید. همچنین از اینکه هر استدلال یا اثبات با چند جمله خلاصه شود، خودداری کنید.

گام سوم

مطمئن شوید که زبان و سبک نوشتار روان و شفاف هستند. از حملات پیچیده ، طولانی یا سردرگم کننده خودداری کنید. از فعل های مناسب برای بیان عمل های ریاضی استفاده کنید. مثلا به جای ( x را در y ضریب کنید ) بگویید ( x را در y ضرب می کنیم ) همچنین از تعدد زیاد حروف اختصار برای نشان دادن متغییر ها، توابع یا مجموعه ها پرهیز کنید.

گام چهارم

مطمئن شوید که نوشتار شما با نظام نگارش عملی سازگار است. از قوانین ویرایش، فرمول نویسی در ورد و استنادگذاری و فهرست گذاری مورد تایید دانشگاه یا نشریات عملی پیروی کیند. و همانطور که در تمام مقالات ما به صراحت عنوان گردیده از اینکه منابع خود را به درستی ذکر کنید، اطمینان حاصل کنید.

مطلبی در راستای این مطلب یافت شد. حتما بخوانید.  اسلاید مستر در پاورپوینت - آموزش تصویری

همانطور که مستحضر هستید آموزش ویراستاری پایان نامه شاخه های زیاری دارد؛ ما امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد همچنین می توانید برای دریافت سفارش با شماره تماس اقدام نمایید. همچنین برای یادگیری بیشتر به دوره های آموزشی ما سر بزنید. با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *